Νέες αποκαλύψεις για την πολύκροτη ιστορία με τον ηθοποιό και τον ταξιτζή -ΒΙΝΤΕΟ

Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας στην εισήγησή του απορρίπτοντας την αίτηση αποφυλάκισης του ηθοποιού λίγα 24ωρα νωρίτερα λόγω του παρελθόντος του -όπως αναφέρει- στις παρενοχλήσεις οδηγών ταξί. Μάλιστα, η εταιρεία ταξί έκλεισε τον πρώτο λογαριασμό του.

“Είναι άτομο το οποίο και στο παρελθόν εμφάνισε περίεργη συμπεριφορά απέναντι σε οδηγούς της εταιρείας ταξί, η οποία οδήγησε και στη διαγραφή του πρώτου λογαριασμού, δείχνοντας να αναζητά θύμα για τις σεξουαλικές του ορέξεις” είπε ο εισαγγελέας.

Ο πατέρας του ηθοποιού, Αντώνης Καρκάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, τόνισε μεταξύ άλλων: “Λένε απλά ότι περίεργη συμπεριφορά θεωρούν ότι τους καλούσε και δεν κατέβαινε να φύγει γιατί απλούστατα όποιος κάνει χρήση ή πώς συμπεριφέρονται, ακυρώνουν, λένε έρχομαι, ναι, μετά παό πέν τε λεπτά”.

“Πριν καλέσει το ταξί είχε κάνει χρήση. Και μπήκε στο ταξί, είχε πάρει το μπουκαλάκι, εκεί με τη σακούλα, του έσπασε, τι έγινε, το μπυοκαλάκι για να μυρίζει έτσι άσχημα, έγινε μια χρήση εκεί μέσα” τόνισε ο κ. Καρκάς.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ