Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών: Από θαύμα γλίτωσε ο συνάδελφός μας

«Είναι απαράδεκτο εν έτη 2019 να απαιτούν επαγγελματισμό από τον Έλληνα αστυνομικό, την ίδια στιγμή που δεν μπορούν να του παρέχουν ούτε τα αυτονόητα. Έχουμε καταγγείλει εκατοντάδες φορές τα τεράστια προβλήματα σε υλικοτεχνική υποδομή, αναλώσιμα υλικά, ατομικά εφόδια, καθαριότητα, κυρίως όμως στα υπηρεσιακά οχήματα. Σήμερα ένας ακόμα συνάδελφός μας είδε στην κυριολεξία τον χάρο με τα μάτια του», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για τη φωτιά που ξέσπασε σε περιπολικό του ΑΤ Γαλατσίου στην Αττική Οδό. 

Και συνεχίζει: «Συγκεκριμένα περιπολικό του Α.Τ. Γαλατσίου κινούμενο στην Αττική Οδό και αφού μόλις είχε παραληφθεί από συνεργείο για επισκευή λαδιών, πήρε φωτιά εν κινήσει, και ο συνάδελφος μας για δευτερόλεπτα πρόλαβε να το ακινητοποιήσει και να το εγκαταλείψει πριν ανατιναχτεί και καεί ολοσχερώς!!! Αυτός είχε Άγιο. Οι επόμενοι ;;; Το άρθρο 11 του Π.Δ. 45/2008 , το οποίο προβλέπει υποχρεωτικό τεχνικό περιοδικό έλεγχο των υπηρεσιακών οχημάτων ανά διετία, τηρείται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας; Η ερώτηση είναι ρητορική».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Έχουμε διατυπώσει την άποψή μας εδώ και χρόνια ότι το μοναδικό Π.Δ. που τηρείται κατά γράμμα από την Υπηρεσία για το κατώτερο προσωπικό είναι το Πειθαρχικό Δίκαιο. Η Ένωση Αθηνών έχει ήδη επικοινωνήσει με τον παθόντα συνάδελφο και έχει θέσει στη διάθεσή του το νομικό της τμήμα για κάθε ενδεδειγμένη ενέργεια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ