Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα για τη βόλτα Κουφοντίνα στην Αθήνα: Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς λόγω των εορτών, άρθηκαν οι περιοριστικοί όροι που του επέβαλλαν να κινείται αυστηρά στα όρια του δήμου Μαραθώνα και της κοινότητας Βαρνάβα.

Επέλεξε να κάνει μία βόλτα σε μεγάλο κομμάτι του κέντρου της Αθήνας παρέα με ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα. Άλλωστε, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, είναι ο άνθρωπος που τον περίμενε έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού κατά την πρώτη άδεια που είχε λάβει, συνοδεύοντας τον μαζί με άλλα μέλη του Ρουβίκωνα έως το σπίτι του στον Βαρνάβα.

Η περιήγηση Κουφοντίνα σε δρόμους και σημεία που η 17Ν είχε δράσει αφήνοντας πίσω της θύματα, πυροδότησε αντιδράσεις στους συγγενείς τους. “Ένας κατά συρροή δολοφόνος έχει υποστηρικτές. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς”, δήλωσε ο Αντώνης Περατικός, αδελφός του εφοπλιστή Κώστα Περατικού που δολοφονήθηκε το 1997 από την οργάνωση.

Ο Γιώργος Μομφεράτος γιος του Νίκου Μομφεράτου, -εκδότη τότε της εφημερίδας Απογευματινή, που δολοφονήθηκε μαζί με τον οδηγό του, Παναγιώτη Ρουσέτη στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Τσακάλωφ στο Κολωνάκι, αναρωτήθηκε εάν ο Κουφοντίνας πέρασε από το σημείο στο οποίο ξεψύχησε ο Αξαρλιάν.

Πηγή πληροφοριών: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ