Ξαναχτύπησε η καρδούλα του μόλις 6 μηνών βρέφους που έπαθε ανακοπή

Φυσιολογικά χτυπάει και πάλι η καρδούλα του μόλις 6 μηνών βρέφους που υπέστη ανακοπή την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Παιδιατρικής Κλινικής του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου απέδωσαν και έτσι το μόλις 6 μηνών κοριτσάκι επανήλθε στη ζωή!

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο neakriti.gr ο Αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζέλειου, Γιώργος Μοσχοβάκης, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς αναπνοή και σφυγμό, με τους γιατρούς και ολόκληρο το προσωπικό του νοσοκομείου να δίνουν «μάχη» για τη σωτηρία του μικρού κοριτσιού

Το βρέφος, αφότου ανένηψε, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Παίδων, όπου η εξέλιξη της υγείας του θα παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

Η περιπέτεια του βρέφους ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα όταν οι γονείς του διαπίστωσαν ότι δεν αναπνέει και παρελήφθη από διασώστες του ΕΚΑΒ, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν προς το εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου. Άγνωστα παραμένουν ακόμη τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την καρδιακή ανακοπή στο 6μηνο “αγγελούδι”..

ΠΗΓΗ: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ