Δικηγόρος καθαρίστριας στον Realfm 97,8: Το νομικό θέμα που υπάρχει θα το επιλύσει ο Άρειος Πάγος

“Έχει ασκηθεί αναίρεση και παράλληλα ασκήθηκε αίτηση αναστολής, η οποία χθες έγινε δεκτή από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας έως ότου εκδοθεί η απόφαση επί της αναιρέσεως. Το νομικό θέμα το οποίο υπάρχει θα το επιλύσει ο Άρειος Πάγος”, είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της 53χρονης καθαρίστριας, Γιώργος Σινέλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Δεν ισχύει ότι έχουν χαθεί τα ασφάλιστρα. Περιμένουμε να προσδιοριστεί η αναίρεση. Να κάνει το καθήκον του και ο Άρειος Πάγος, όπως το έκανε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας. Η απόφαση που εκδόθηκε είναι ως εξής, είναι το θέμα της απάτης -το οποίο σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε δεν είχε παραγραφεί-, διότι η απάτη τελέστηκε με δύο τρόπους”, σημείωσε ο κ. Σινέλης και πρόσθεσε:

“Πουθενά στην Ευρώπη δεν προβλέπεται ισόβιος κάθειρξη για οικονομικά αδικήματα. Επιτέλους πρέπει να εναρμονιστούμε σε ορισμένα πράγματα. Είναι μία εξαιρετική γυναίκα, θα ψάξει για δουλειά να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ζωής”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ