Πρόεδρος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας για καθαρίστρια: Θα αισθανθούμε δικαιωμένοι αν επιστρέψει στη δουλειά της

«Είναι μία ακτίδα φωτός, δεν κάναμε τίποτα περισσότερο. Θα αισθανθούμε ότι δικαιώθηκε πλήρως αν περάσουμε στα επόμενα βήματα που είναι η αναίρεση της ποινής της και η επιστροφή στη δουλειά της, διότι 20χρόνια δουλεμένα, ένσημα δουλεμένα δεν μπορούν να πάνε στράφι», δήλωσε στον Real fm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή η πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας Εύη Καρυδάκη με αφορμή την αίτηση αναστολής της ποινής της 53χρονης καθαρίστριας με πλαστό πτυχίο.

Παράλληλα, η κ. Καρυδάκη σημείωσε ότι «το δικαστήριο εξέτασε τις ενδεχόμενες παραλείψεις κατά την προηγούμενη εκδίκαση της υπόθεσης, είδε ότι είναι μία γυναίκα που περνάει δύσκολα, Το κλίμα ήταν έντονα φορτισμένο συγκινησιακά. Όταν η πρόεδρος ανακοίνωσε την αποφυλάκιση, ένας λυγμός έπιασε την κόρη της, ο οποίος ήταν περισσότερο από την ένταση».

«Χθες που μίλησα με τη συνάδελφό μου είχε αγωνία. Μου είπε ότι οι συγκρατούμενές της, την στηρίζουν, της δίνουν κουράγιο και δύναμη. Περιμένουμε την αποφυλάκισή της. Ζητάμε με το ίδιο ενδιαφέρον και την ποιότητα όπως αναδείχθηκε το ζήτημα, να φτάσουμε στην τελική δικαίωσή της», κατέληξε λέγοντας η πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ