60χρονος “ματάκιας” έκλεβε την μπουγάδα

60χρονος “ματάκιας” έκλεβε την μπουγάδα

 

Το πάθος ενός 60χρονου για μια γυναίκα φαίνεται ότι τον οδηγούσε στο να αρπάζει τα εσώρουχα της από τη μπουγάδα σε χωριό της Αιγιάλειας. Ο ερωτοχτυπημένος 60χρονος εδώ και μήνες φέρεται πως πήγαινε στο σπίτι της και έκλεβε εσώρουχα, μάλιστα άφηνε σημειώματα που εκδήλωναν τον πόθο του για αυτήν.

Η γυναίκα, που είναι παντρεμένη, αποφάσισε να βάλει στο σπίτι της κάμερα παρακολούθησης ώστε να εντοπίσει τον άγνωστο άντρα. Μάλιστα, όπως λέει, ο 60χρονος το τελευταίο διάστημα άρχισε να απειλεί ότι θα της σπάσει το αυτοκίνητο.

Ένα πρωί παρατήρησε τον γείτονά της να περπατάει και να κοιτάει προς το σπίτι της. Όμως έφυγε γιατί τον είδε να απομακρύνεται και μετά από λίγο βγαίνοντας από το σπίτι της είδε ένα ακόμα σημείωμα.

Αμέσως πήγε στο μαγαζί από όπου αγόρασε την κάμερα και είδε το βίντεο. Βλέποντας το βεβαιώθηκε πως ο 60χρονος ήταν αυτός που της έκλεβε τα εσώρουχα και της άφηνε τα ερωτικά και απειλητικά σημειώματα.

Η κοπέλα με το σύζυγό της του υπέβαλαν μήνυση και η υπόθεση έχει οριστεί να εκδικαστεί σύντομα στις αίθουσες των δικαστηρίων.

 

Πηγή: thebest.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ