Νέα μπλεξίματα για τον “δίγαμο” γιατρό – Τι ερευνούν οι Αρχές

Ο δίγαμος γιατρός μπαίνει στο μικροσκόπιο της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, η οποία ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθεί εάν είχε διαπράξει τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας, της αντιποίησης Αρχής, της πλαστογραφίας και της ηθικής αυτουργίας σε αυτήν.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται μετά την κατάθεση αγωγής από τη συνάδελφό του και σύζυγο του στον γάμο “μαϊμού” που έγινε το 2014 στο Δημαρχείο Χαλκίδας, η οποία αξιώνει το ποσό των 300.000 ευρώ ως ηθική βλάβη, καθώς ο γιατρός της είχε αποκρύψει ότι ήταν ήδη παντρεμένος με δύο παιδιά.

Η εισαγγελέας διέταξε την έρευνα, καθώς η εξαπατημένη σύντροφος ανέφερε στη μήνυσή της ότι ο γιατρός οπλοφορούσε. Έτσι ζητείται από τις Αρχές η άδεια οπλοφορίας, που κατά πληροφορίες διαθέτει ο καρδιολόγος και λήγει το 2020. Σχετικά με το αδίκημα της αντιποίησης, οι έρευνες στρέφονται στο πρόσωπο που συστήθηκε ως εκπρόσωπος της δημοτικής Αρχής στο δημαρχείο και συνέβαλε στο να τελεστεί ο ψεύτικος γάμος.

Η εισαγγελέας θα ζητήσει συνδρομή γραφολόγου, ο οποίος θα εξετάσει τα έγγραφα του γάμου για το ενδεχόμενο πλαστογραφίας, ενώ αναμένει και το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που έχει διατάξει ο Δήμαρχος Χαλκίδας.

Ο γιατρός αρνείται ότι ήταν δίγαμος και έχει προσφύγει και εκείνος στη Δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας ότι οι φωτογραφίες του γάμου είναι προϊόν φωτομοντάζ.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ