Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο του Νίκου Αντωνιάδη

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Νίκου Αντωνιάδη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 68 ετών”, υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

“Ο Νίκος Αντωνιάδης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1950. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε ως αθλητικός συντάκτης στο «ΕΘΝΟΣ», το 1981. Το 1982 και παράλληλα με το «ΕΘΝΟΣ» εργάζεται στο «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ». Το 1983 πηγαίνει στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ», όπου αργότερα θα γίνει Διευθυντής του αθλητικού τμήματος. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 αρχίζει η συνεργασία του με την ΕΡΤ. Στη δημόσια τηλεόραση θα παραμείνει έως τη συνταξιοδότησή του. Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής του σταδιοδρομίας κάλυψε και μετέδωσε για την τηλεόραση μεγάλα αθλητικά γεγονότα του στίβου στον οποίο ειδικεύονταν”, προσθέτει η ΕΣΗΕΑ σημειώνοντας : “ο Νίκος Αντωνιάδης υπήρξε ένας απόλυτα καταρτισμένος αθλητικός συντάκτης, ο οποίος εργάστηκε με πάθος και αφοσίωση χωρίς ποτέ να δημιουργήσει πρόβλημα στον εργασιακό του χώρο. Ευγενής και αποδεκτός από όλους χάραξε την δική του πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία και αφήνει πίσω του τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί του”.

Τέλος, εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του τονίζοντας: “το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τη σύζυγό του Βάσω, τα δυο του παιδιά, τους οικείους και τους φίλους του. Τα στοιχεία της κηδείας του Νίκου Αντωνιάδη θα γίνουν γνωστά με νεώτερη ανακοίνωση”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ