Δικηγόρος οικογένειας Κατσίφα: Δεν έχουμε ούτε ένα έγγραφο από τις αλβανικές Αρχές, ούτε αυτό της νεκροψίας – ΒΙΝΤΕΟ

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Κώστας Γιοβανόπουλος, που βρίσκεται στους Βουλιαράτες περιέγραψε ένα “θολό” τοπίο ως προς την πορεία της υπόθεσης, αφού όπως είπε, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση.

“Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ως οικογένεια. Δεν έχει κλείσει, ούτε ανοίξει ο φάκελος”, ανέφερε και σημείωσε ότι οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και διαφέρουν από πηγή σε πηγή, χωρίς καμία από αυτές να είναι από “επίσημα χείλη”.

“Οι πληροφορίες δεν είναι ασφαλείς ούτε σε ένα μέτρο απόσταση”, δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Στο ερώτημα για το εάν η οικογένεια θα διενεργήσει νεκροψία, ο κ. Γιοβανόπουλος απάντησε πως “θεωρητικά έχει ολοκληρωθεί η πρώτη πραγματογνωμοσύνη” από τις αλβανικές Αρχές, ωστόσο, “δεν έχουμε ούτε ένα έγγραφο στα χέρια μας από τις αλβανικές Αρχές, ούτε αυτό της νεκροψίας” και συμπλήρωσε πως “δεν ξέρουμε ούτε ποιος, ούτε πότε την έκανε την νεκροψία”.

Ο δικηγόρος επιβεβαίωσε ότι, η οικογένεια “φρέναρε” τη διαδικασία ταφής, μέχρις ότου υπάρξει σαφής απάντηση ως προς τα αίτια του θανάτου.

“Είμαι συγκρατημένος, σε ξένο έδαφος, δεν μπορώ να πω όλα αυτά που θέλω”, είπε ο κ. Γιοβανόπουλος, και τόνισε ότι, “πρέπει να μεριμνήσουμε ώστε να συνεχίσει ήσυχα ο βίος των ανθρώπων που θα μείνουν πίσω, όταν τα κανάλια και εμείς οι δικηγόροι θα φύγουμε”.

“Η σπέκουλα ελλοχεύει στην κάθε γωνιά αυτής της υπόθεσης”, συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ