Ο πιλότος της ”ΖΕΥΣ” που συγκίνησε με το μήνυμά του στην παρέλαση: Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε πρόκληση – ΒΙΝΤΕΟ

Για την ιδιαίτερη πτήση του πάνω από την πόλη της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο επισμηναγός της ομάδας «ΖΕΥΣ» Γιώργος Παπαδάκης.

Περιγράφοντας τα συναισθήματά του την ώρα της πτήσης με το F-16, έκανε λόγο για «τιμή που καταφέραμε και πετάξαμε άλλη μία φορά πάνω από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης».

Ερωτηθείς για τα σκηνικά έντασης που στήνονται κάθε τόσο στον ελληνικό εναέριο χώρο, ο «φρουρός του Αιγαίου», απάντησε πως στέλνει “μήνυμα ενότητας”και έστειλε παράλληλα το μήνυμα ότι «όλα τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμα να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε πρόκληση».

Τέλος, ερωτηθείς για τις δυσκολίες που ενδεχομένως αντιμετωπίζει στον αέρα, είπε πως «δύσκολες στιγμές υπάρχουν πάντοτε, απλά αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι η χαρά του να μπορείς να πετάς».Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ