Τραγωδία στα Άνω Λιόσια – Κακοποιός σκότωσε με κλεμμένο αυτοκίνητο μια 53χρονη μητέρα

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή της μια γυναίκα στα Άνω Λιόσια, όταν ένας κακοποιός έπεσε πάνω της με το αυτοκίνητό του. Όλα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν οι αστυνομικοί είδαν ένα μικρό λευκό αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα σε δρόμο των Άνω Λιοσίων. Του έκαναν σήμα να σταματήσει όμως εκείνος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και μάλιστα κάλεσαν ενισχύσεις.

Περίπου 600 μέτρα πιο κάτω έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια κολώνα και στη συνέχεια πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ήταν το αυτοκίνητο μιας 53χρονης μητέρας δύο παιδιών η οποία εκείνη την ώρα έβγαινε από ένα βιβλιοπωλείο, όπου είχε πάει για να αγοράσει μερικά πράγματα για τα παιδιά της.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, το αυτοκίνητο μετακινήθηκε και χτύπησε τη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Θριάσιο νοσοκομείο. Δυστυχώς, το απόγευμα του Σαββάτου κατέληξε.

Ο κακοποιός, ο οποίος συνελήφθη, είναι από την περιοχή του Καυκάσου στη Ρωσία. Είναι σεσημασμένος για κλοπές και όπως προέκυψε το μοιραίο αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ