Πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στις γραμμές του τρένου στην Τιθορέα

Μια νεκρή και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που σημειώθηκε κοντά στην Τιθορέα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο που προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση στη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διέρχονταν το τρένο, στην παλιά εθνική οδό Λαμίας Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η άτυχη γυναίκα ήταν καθηγήτρια στο γυμνάσιο της Τιθορέας και όπως λένε συνάδελφοί της αλλά και κάτοικοι της περιοχής, προφανώς η οδηγός πίστεψε ότι ήταν μία από τις πολλές φορές που οι μπάρες είχαν μείνει κατεβασμένες μετά την έλευση του τρένου και προσπάθησε να διασχίσει τη γραμμή ώστε να μην καθυστερήσουν στο μάθημα χωρίς λόγο.

Δυστυχώς δεν είδε την αμαξοστοιχία που τους παρέσυρε για σχεδόν ένα χιλιόμετρο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 49χρονης καθηγήτριας, η οποία ήταν συνοδηγός και τον τραυματισμό των άλλων τριών ατόμων.

Σημειώνεται ότι το δρομολόγιο ήταν γνωστό, και η διάβαση φυλασσόμενη. Ωστόσο πολλές φορές γνώριζαν ότι οι μπάρες παρέμεναν κατεβασμένες ακόμη και μετά την έλευση της αμαξοστοιχίας. Φαίνεται ότι η οδηγός θεώρησε ότι ήταν για μία ακόμη φορά κατεβασμένες από λάθος και για αυτό μάλιστα παρέκαμψε και το αυτοκίνητο που ήταν μπροστά της.

Τέλος σοκαρισμένοι οι επιβάτες των άλλων αυτοκινήτων παρακολούθησαν την πορεία προς τη σύγκρουση χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι.

Πηγή: LamiaReport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ