Στο εδώλιο ο “δράκος με το φλάουτο” – Σοκάρουν οι καταθέσεις της μαθήτριας του και των γονιών της – ΒΙΝΤΕΟ

Ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου ξεκίνησε η δίκη του 62χρονου διακεκριμένου φλαουτίστα στην Κρατική Ορχήστρα, που συνελήφθη πριν από περίπου έναν χρόνο κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος δυο ανήλικων μαθητριών ηλικίας 9 και 11 ετών στις οποίες έκανε μαθήματα μουσικής.

Ο καθηγητής μουσικής , πατέρας δύο κοριτσιών, κατηγορείται για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών κάτω των δώδεκα ετών, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη όταν μία από τις μαθήτριες του αποκάλυψε στους γονείς της ότι κατά την ώρα του μαθήματος στο ωδείο , ο καθηγητής την άγγιζε με τρόπο ανάρμοστο σε σημεία του σώματος της. Σύμφωνα με τον πατέρα της, που κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο, το κορίτσι από ένα σημείο και έπειτα αισθανόταν μεγάλη δυσφορία ντροπή και ενοχή και δεν ήθελε να πηγαίνει για μάθημα, ενώ αφού συνελήφθη ο καθηγητής συχνά είχε εφιάλτες και φοβόταν μήπως ο κατηγορούμενος της κάνει κακό αν βγει από την φυλακή.

Αντίστοιχες αντιδράσεις του παιδιού περιέγραψε στο δικαστήριο η μητέρα και της 9χρονης, η οποία τόνισε πως η κόρη της φοβάται να κοιμηθεί μόνη της και φοβάται ακόμη και να μιλήσει σε ενήλικους άντρες. Είπε επίσης, πως δεν είχε πει τίποτε για όσα συνέβαιναν στο ωδείο γιατί ντρεπόταν και φοβόταν πολύ. Ο πατέρας του κοριτσιού είπε πως και η 9χρονη ενώ ήταν ιδιαίτερα επιμελής για το μάθημα και της άρεσε η μουσική, στην πορεία άρχισε να αποφεύγει να πάει στο ωδείο.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν φίλοι του μουσικού, οι οποίοι τον περιέγραψαν ως έναν άνθρωπο τρυφερό, πράο και στοργικό. Τον χαρακτήρισαν επίσης εξαιρετικό μουσικό. Όταν μία μάρτυρας φίλη του κατηγορούμενου, ανέφερε πως ο καθηγητής έχει προσφέρει πολλά στο κοινωνικό σύνολο, ο πρόεδρος της διέκοψε λέγοντας “Μην το λέτε αυτό. Κι εγώ μπορεί να έχω προφέρει πολλά και πριν έρθω εδώ να πέταξα τη γυναίκα μου από το παράθυρο”. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Οκτωβρίου.Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ