Ο Καπερνάρος ζητά από την Παπασπύρου το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Μαραθώνα

Τη χορήγηση του επιχειρησιακού σχεδίου του Δήμου Μαραθώνα της τελευταίας δημαρχιακής θητείας ζητά με επίσημο αίτημα του προς την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος της Βαρβάρας Βουκάκη – Φύτρου, η οποία έχασε τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Επίσης, ο γνωστός ποινικολόγος ζητά από την κ. Παπασπύρου αντίγραφο των πορισμάτων των ελέγχων που διενήργησε στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα, για τα έτη 2016,2017,2018, αντίγραφο των ελέγχων και των ενεργειών στις οποίες προέβη, από την απουσία του Δήμου Μαραθώνα στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής (Ανατολικής Αττικής) τον Απρίλιο του 2018, με αντικείμενο συζήτησης την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου 2018.

Όπως αναφέρει ο κ. Καπερνάρος στην αίτησή του, η απάντηση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης θα κατατεθεί ως ποινικό αποδεικτικό υλικό στη μήνυση που έχει καταθέσει η Βαρβάρα Βουκάκη-Φύτρου.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το έγγραφο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ