Νύφη… έτοιμη για όλα: Έδιωξε τον άπιστο γαμπρό, ακύρωσε τον γάμο και έκανε το γλέντι με τους συγγενείς του

Αποφασισμένη ήταν η νύφη να πραγματοποιήσει τη δεξίωση του γάμου της το Σάββατο, αν και ο γάμος ακυρώθηκε. Η νεαρή γυναίκα γλέντησε μέχρι τις πρωινές ώρες σε γνωστό μαγαζί στο νησί της Φολεγάνδρου.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι με καταγωγή από Γερμανία και Αυστραλία επέλεξε να κάνει τον γάμο τους στο πανέμορφο νησί, κάνοντας παράλληλα τις διακοπές τους. Περίπου 35 καλεσμένοι έφτασαν στο νησί, ωστόσο αν και δεν κατάφεραν να δουν γάμο, γλέντησαν μαζί με την νύφη.Και ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα, ο γαμπρός, όπως αποδείχτηκε, είχε το μυαλό του αλλού, με αποτέλεσμα τα ερωτικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την ερωμένη του, να τα δει η σύντροφός του και να τον διώξει μαζί με τον κουμπάρο, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που τον ακολούθησε.

Μπορεί το μυστήριο να μην έγινε ποτέ, ωστόσο το πάρτι έγινε κανονικότατα παρουσία των συγγενών του γαμπρού.

Η κοπέλα, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, ενημέρωσε αμέσως συγγενείς και φίλους που ήταν προσκεκλημένοι, ότι ο γάμος ακυρώνεται, αλλά όχι η δεξίωση.

Η παρ’ ολίγον νύφη, πέρασε μια αξέχαστη γαμήλια βραδιά, χωρίς το γαμπρό, αλλά με τους καλεσμένους της, σε γνωστό εστιατόριο που είχε προγραμματιστεί να γίνει η δεξίωση του γάμου.

Πηγή: cyclades24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ