Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει για τον Σωτήρη Μουστάκα: Έκλαιγε σαν μικρό παιδί, έβγαζε πολύ αίμα – ΦΩΤΟ

Για τη μακρόχρονη καριέρα του στο θεατρικό σανίδι μιλά στην Espresso ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης, όπως και για τις συνεργασίες του με σπουδαίους συναδέλφους του και πολύ αγαπητούς ηθοποιούς.

Ανάμεσα σε όλους, ωστόσο, ο ίδιος ξεχωρίζει τον Σωτήρη Μουστάκα από τον οποίο, όπως λέει, πήρε τη μεγαλύτερη αγάπη και τον είχε σαν αδερφό του.

Όπως αποκαλύπτει “πρώτα σ’ εμένα εκμυστηρεύτηκε ότι έχει καρκίνο, πριν το μάθει η κόρη του Αλεξία… κανένας δεν το ήξερε, γιατί είχε τόση αγάπη στην Αλεξία που δεν ήθελε να την πικράνει. Το ίδιο και τη γυναίκα του, τη Μαρία Μπονέλου, ποτέ δεν μπόρεσε να αποδεχτεί ότι είχε Αλτσχάιμερ”.

Και περιγράφει τη στιγμή που σοκαρισμένος ο αείμνηστος ηθοποιός αντιλήφθηκε ότι είναι άρρωστος: “Οταν μου είπε για την αρρώστια του, ήμασταν περιοδεία στο Αίγιο με την παράσταση «ΠΑΣΟΚ μου sorry». Μπαίνει στο καμαρίνι μου κλαίγοντας, ενώ το έργο βρισκόταν σε εξέλιξη και μου λέει: «Πέτρο, πήγα στην τουαλέτα και βγάζω πολύ αίμα». Πέφτει στην αγκαλιά μου και αρχίζει να κλαίει σαν μικρό παιδί. Με παίρνει τρέμοντας από το χέρι και πηγαίνουμε μαζί στην τουαλέτα. Βλέπω παντού αίματα. Την επομένη πηγαίνουμε μαζί στον γιατρό και του λέει: «Επειγόντως πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Εχει κάνει μεταστάσεις». Τον έβαλα τότε στο νοσοκομείο και με όρκισε σε εικόνα της Παναγίας να μην πω σε κανέναν τίποτα. Και δεν το έμαθε κανείς μέχρι τελευταία στιγμή. Εκείνη την περίοδο έπαιζε με τον Καρακατσάνη. Μου είχε τηλεφωνήσει ένα από τα τελευταία βράδια και μου είπε εξουθενωμένος: «Πέτρο, νομίζω δεν θα αντέξω να κάνω περιοδεία». Λίγες μέρες μετά πέθανε” εξομολογείται ο Πέτρος Ξεκούκης.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ