Συγκλονίζει η μαρτυρία κατοίκου στο Μάτι που προσπάθησε να σώσει το 6 μηνών βρέφος και τη μητέρα του – ΒΙΝΤΕΟ

Κόβουν την ανάσα οι μαρτυρίες των κατοίκων της ανατολικής Αττικής τη στιγμή που το πύρινο μέτωπο έκανε στάχτη τα πάντα στο Μάτι και σκότωνε τουλάχιστον 88 ανθρώπους.

Μεταξύ των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς είναι ένα έξι μηνών βρέφος και η μητέρα του που έφυγε από τη ζωή σήμερα καθώς έχασε τη μάχη που έδινε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού από την περασμένη Δευτέρα.

Η μητέρα είχε προσπαθήσει να σώσει τον μικρό της γιο και έφτασε στη θάλασσα εκεί όπου είχαν βρει καταφύγιο εκατοντάδες κάτοικοι. Ο κ. Δημήτρης Μητρακίδης ήταν ένας από αυτούς και έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει το βρέφος και την μητέρα του. “Κάναμε ό, τι ήταν δυνατόν για να σωθούν” δήλωσε συντετριμμένος στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο κ. Μητρακίδης.

Μόλις ενημερώθηκε ότι το βρέφος πέθανε έγραψε ένα συγκλονιστικό γράμμα που το άφησε ακριβώς στο σημείο όπου προσπαθούσε να το βοηθήσει για να κρατηθεί στη ζωή. “Αγάπη μου, μπέμπη μου, είσαι ένας υπέροχος κολυμβητής μέσα στη θάλασσα. Ήθελες να εντυπωσιάσεις την μανούλα σου και περίμενες τον πατερούλη σου να σε χαρεί” έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Μητρακίδης.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 35χρονης και πατέρας του βρέφους που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην υπηρεσία του στην πυροσβεστική και προσπαθούσε να σβήσει την φονική πυρκαγιά.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ