“Καμπανάκι” από τον Ρακιντζή: Κάνω έκκληση να επιδιορθώσουν το σύστημα πυρόσβεσης στο Κωπηλατοδρόμιο, να μην καεί το δάσος στον Σχινιά

“Τον Αύγουστο του 2014 με πρόταση τριών βουλευτών από όλες τις παρατάξεις, ψηφίστηκε η αναστολή κατεδαφίσεων στον Σχινιά. Ο Σχινιάς έχει ένα υπέροχο πευκοδάσος, που είναι δίπλα στο κωπηλατοδρόμιο. Στο κωπηλατοδρόμιο το 2004, για να μην πάρει φωτιά, είχε εγκατασταθεί ένα πλήρες σύστημα πυρόσβεσης, αυτό έχει σαπίσει τώρα, δεν λειτουργεί. Κάνω έκκληση ας επιδιορθώσουν το σύστημα, να μην καεί το δάσος και τα αυθαίρετα τα κατεδαφίζουν λίγο αργότερα. Κάθονται και κάνουν επικοινωνιακά παιχνίδια να κατεδαφίσουν και δεν παίρνουμε τα μέτρα προστασίας για το πευκοδάσος που έχει σαπίσει το σύστημα” δήλωσε ο πρώην Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, στον ΑΝΤ1.

“Υπάρχουν και κάποια ευτράπελα, βασικά όλα οφείλονται στη νοοτροπία του ελληνικού λαού. Στηρίζει τα αυθαίρετα, στηρίζει τους καταπατητές. Πας να κατεδαφίσεις κάτι, αμέσως μαζεύεται ο κόσμος και αντιδρά. Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι δεν υπάρχουν μηχανήματα και τοπική στήριξη. Στη Φολέγανδρο είχαμε έναν παράνομο τοίχο έξι μέτρα, θέλαμε να το κατεδαφίσουμε, δεν βρίσκαμε ντόπιο εργολάβο να το κατεδαφίσει, πήραμε πρόστιμο 100.000 ευρώ, επειδή δεν βρίσκαμε εργολάβο να το κατεδαφίσει” ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ