Ξεσπάει στον ΑΝΤ1 η γιαγιά του βρέφους που το δάγκωσε οχιά: Το παιδί μελάνιασε και μας είπαν ότι το νοσοκομείο δεν διαθέτει ορό – ΒΙΝΤΕΟ

“Ήμασταν μαζί με τον μικρό, έπαιζε, δεν τον αφήνουμε ποτέ μόνο του. Έπαιζε με μια μπάλα, άρχισε να κλαίει ο μικρός, είχε δύο αιχμές στο αριστερό του χέρι και άρχιζε να πρήζεται και να μελανιάζει. Κατεβήκαμε αμέσως στο Νοσοκομείο του Βόλου. Μας είπαν να περιμένουμε τη σειρά μας και ένας γιατρός μας είπε μη στεναχωριέστε θα σας πάω στο ακτινολογικό τώρα, εκεί ο μικρός χάνει τον κόσμο, τελειώνει. Φώναξα με όση δύναμη είχα και επανέρχεται” δήλωσε η γιαγιά του βρέφους, Γιούλα Γαλάτου, στον ΑΝΤ1.

“Ο παππούς λοιπόν είπε ότι ήταν φίδι, και πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν κάτι γιατί το παιδί χειροτέρευε. Υπήρχαν μαθητευόμενοι και ειδικευόμενοι από πάνω του, δεν υπήρχε όμως ένας γιατρός να πάρει την απόφαση και να δει το θέμα με σοβαρότητα. Το παιδί μου στην αγκαλιά μου μελάνιασε, γύρισαν τα μάτια του επάνω” ανέφερε.

“Το παιδί μελάνιασε, εφόσον πεθαίνει το μετέφεραν αλλού και μας είπαν ότι το νοσοκομείο δεν διαθέτει ορό. Θα πρέπει να δώσει εντολή το υπουργείο στο κέντρο δηλητηριάσεων και αυτοί να κρίνουν τη σοβαρότητα και να στείλουν κατόπιν τον ορό. Αν υπήρχε ορός, όπως είπε ο Διοικητής του νοσοκομείου σε τοπικά μέσα, γιατί δεν τον έκαναν και γιατί μας έστειλαν σε άλλο νοσοκομείο;” τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ