Τράβηξε βίντεο με ανθρώπους “στοιβαγμένους” σε βράχια παραλίας στο Μάτι: Μείναμε εκεί μέχρι τις 3 το πρωί – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Βερυκοκίδης, ο οποίος τράβηξε το συγκλονιστικό βίντεο όπου φαίνονται δεκάδες άνθρωποι, γυναίκες, ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά «στοιβαγμένοι» στα βράχια της παραλίας μίλησε στον ΑΝΤ1.

“Η στιγμή που τραβήχτηκε το βίντεο είναι περίπου 7 το απόγευμα και είναι ένα λιμανάκι, που είναι μια μαρίνα για διάφορα σκάφη ανασκαφής και ένας αθλητικός σύλλογος. Είναι η ώρα που γίνεται το έλα να δεις, κυριολεκτικά. Όλος ο μηχανισμός γνώριζε τι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή” ανέφερε.

“Εγώ αντιλαμβάνομαι επειδή το σπίτι μου είναι επί της Μαραθώνος γύρω στις 6:10 ότι ο καπνός αρχίζει να γίνεται πυκνός, επειδή έχω και μια μητέρα ηλικιωμένη ότι θα πρέπει να κάνω να την μετακινήσω. Ευτυχώς ήρθε μια ανιψιά μου και την κατευθύνει προς το λιμάνι, και κατεβαίνω και εγώ. Από εκεί και πέρα μέχρι τις 6:45, αυτό το 15λεπτο είναι η διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου, όποιος άργησε ήταν τελειωμένος” τόνισε.

“Αναγκαστήκαμε να παραμείνουμε εκεί πέρα μέχρι τις 3 το πρωί, όπου ήρθε η Πυροσβεστική. Έκαναν ότι μπορούσαν οι ανθρώποι με τον ελλιπή εξοπλισμό που έχουν και ήρθαν πιο νωρίς παρόλο που δεν είχε ανοίξει ο δρόμος και πήραν το παιδάκι που βλέπετε στο βίντεο” συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ