Ανατριχιαστική περιγραφή δύτη που συμμετέχει στις έρευνες: Ο βυθός είναι γεμάτος από προσωπικά αντικείμενα όσων πάλευαν για τη ζωή τους – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της εκπαιδεύτριας κατάδυσης και εθελόντριας Κατερίνας Τοπούζογλου που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής.

“Βούτηξα από εχθές το πρωί, από το ξημέρωμα μέχρι το τέλος της ημέρας, με σωστική λέμβο από ναυαγοσωστική σχολή όπου κάναμε συρτό… Έχω ‘χτενίσει’ αυτή τη στιγμή όλο το παράκτιο κομμάτι. Ο λιμενάρχης μας έδωσε εντολή να κάνουμε την ακτογραμμή της Αρτέμιδος, εμείς πήγαμε και πιο πέρα φτάσαμε μέχρι τη Λούτσα” είπε η κ. Τοπούζογλου.

“Το μόνο που είδαμε σε όλη αυτή την περιοχή μέχρι την επιστροφή μας είναι αρκετά προσωπικά αντικείμενα, πορτοφόλια, κλειδιά, ρούχα. Τα μαζέψαμε όλα και τα έχουμε παραδώσει. Φαινόταν με τι πανικό έμπαιναν οι άνθρωποι μέσα στη θάλασσα” σημείωσε και πρόσθεσε:

“Εμείς δεν ήρθαμε για να μαζέψουμε αντικείμενα, ήρθαμε για να βρούμε τους αγνοούμενους. Σήμερα θα βγει μία άλλη ομάδα δυτών που τους έχουμε ενημερώσει σε ποια σημεία να πάνε, πάνω από δέκα δύτες θα έρθουν να κάνουν το ίδιο πράγμα… Έχουν ήδη περάσει 48 ώρες από την ημέρα που έγινε η πυρκαγιά οπότε οποιοσδήποτε υπάρχει μέσα στη θάλασσα θα αρχίσει να βγαίνει προς τα έξω”.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ