Σήμερα η κηδεία της 88χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της – Στο σκοτάδι οι έρευνες της αστυνομίας

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται σήμερα το μεσημέρι η άτυχη Φούλα Παπανδρέου, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια αδίστακτου δράστη ή δραστών, μέσα στο σπίτι της στην οδό Γούναρη στην Πάτρα, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Στο σκοτάδι βρίσκονται ακόμα οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του ή των δραστών, καθώς δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που θα βοηθούσαν τον εντοπισμό τους.

Μετά το συμπέρασμα της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλας, κατά τη νεκροψία, ότι η άτυχη 88χρονη φέρει χτύπημα στο κεφάλι και ίχνη έντονης πίεσης στον λαιμό, αποδείχθηκε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Η υπόθεση όμως δυσκολεύει, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην εξώπορτα του σπιτιού, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι για κάποιο λόγο η ηλικιωμένη άνοιξε μόνη τους στον δράστη ή τους δράστες.

Ως κίνητρο για την δολοφονία της φέρεται η ληστεία, καθώς έλειπε από το χέρι της 88χρονης η χρυσή της βέρα, την οποία φορούσε πάντα, ενώ το σπίτι βρέθηκε αναστατωμένο, χωρίς όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, οι δράστες ή ο δράστης να κατάφεραν να βρουν και να πάρουν κάτι άλλο.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, στις 12.00 μ., από τον Ιερό Ναό Παντανάσσης και η ταφή στο 1ο Δημοτικό Νεκροταφείο. Πηγή: patrastimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ