Οικιακή βοηθός με αγγελικό πρόσωπο ξάφριζε ηλικιωμένους

Μία 63χρονη γυναίκα από την Πάτρα προσελήφθη ως οικιακή βοηθός από έναν 95χρονο και την 85χρονη σύζυγό του. Όσο εκείνη καθάριζε το σπίτι κατάφερε να εντοπίσει που έκρυβε τις οικονομίες του το ζευγάρι των ηλικιωμένων.

Το κομπόδεμα βρισκόταν στην ντουλάπα του υπνοδωματίου και όποτε εκείνη καθάριζε εκεί δεν παρέλειπε να βάζει στην τσέπη της και λίγα από τα χρήματα. Κάποια στιγμή οι ηλικιωμένοι αποφάσισαν να μετρήσουν τα χρήματα τους και διαπίστωσαν ότι είχαν έλλειμμα 20.000 ευρώ.

Αμέσως ενημέρωσαν έναν συγγενή τους, ο οποίος εγκατέστησε μία κάμερα κλειστού κυκλώματος για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει, μια και οι υποψίες έπεσαν από την πρώτη στιγμή στην οικιακή βοηθό καθώς ήταν το μοναδικό άτομο που έμπαινε στο σπίτι τους.

Την ημέρα που αποκαλύφθηκε η δράση της, η 63χρονη μπήκε, όπως κάθε φορά, στην κρεβατοκάμαρα για να ξεσκονίσει και καταγράφηκε να αντιλαμβάνεται την κάμερα και να την ξηλώνει νομίζοντας ότι θα τη γλιτώσει.

Όμως, όταν τελείωσε τις δουλειές της την περίμεναν έξω από το σπίτι αστυνομικοί, οι οποίοι στο μεταξύ είχαν ενημερωθεί για τις πράξεις της. Όταν έκαναν έρευνα στην τσάντα της, βρήκαν τη ξηλωμένη κάμερα.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ