Διοργανωτής συλλαλητηρίου για την Μακεδονία αποκαλύπτει: Στα “σκαριά” επιστολή του Πρωθυπουργού για τη προένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

“Στις 8 Ιουλίου θα κάνουμε συλλαλητήριο στην Αθήνα. Αυτό που θα γίνει σήμερα σε 24 πόλεις είναι πολύ καλό, θα συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν για την κυβερνητική πολιτική που θέλει να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας και την Ιστορία μας στα Σκόπια. Μετά τα σημερινά πετυχημένα συλλαλητήρια, στις 8 Ιουλίου θα είμαστε στην Αθήνα” δήλωσε ο δημοσιογράφος και διοργανωτής του συλλαλητηρίου που θα γίνει στην Αθήνα, Στέργιος Καλόγηρος στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

“Το μήνυμα που θα σταλεί από όλες τις πόλεις σήμερα και ειδικά όταν βλέπουμε και τη νέα γενιά να συμμετέχει, σημαίνει ότι υπάρχει η ελληνική σπίθα που είναι έτοιμη να δώσει το παρόν στους αγώνες ενάντια σε οποιαδήποτε κυβερνητική πρόκληση που θέλει να χαρίσει στην κυριολεξία το όνομα της Μακεδονίας στους γείτονές μας” ανέφερε.

“Οποιεσδήποτε κουβέντες κι αν γίνονται, θα οδηγήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες σε μια πλήρη συμφωνία Ελλάδος-Σκοπίων, σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας Πρωθυπουργός σε συνεργασία με τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά θα αποστείλουν μια επιστολή στο ΝΑΤΟ, που θα λέει ότι εγώ ως Πρωθυπουργός της χώρας συμφωνώ να ξεκινήσουν οι προενταξιακές διαδικασίες για την είσοδο της χώρας στο ΝΑΤΟ, έχοντας λάβει δεσμεύσεις από τον κ. Ζάεφ ότι θα, θα, θα… Νομίζω είναι η μόνη διέξοδος που έχει ο κ. Τσίπρας απέναντι στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους συμμάχους και θεωρώ ότι αυτό που θα κάνει χωρίς να έχει την έγκριση της Βουλής. Η απευθείας επιστολή του Πρωθυπουργού για τις προενταξιακές διαδικασίες της γείτονος χώρας για το ΝΑΤΟ θα αποτελέσει πραγματικά ένα συνταγματικό ατόπημα και θα δώσει τη δυνατότητα στους Σκοπιανούς να ξεκινήσουν τις διαδικασίες, οπότε χάσαμε το τρένο, θα πάρουμε αόριστες υποσχέσεις. Γι’αυτό στις 8 Ιουλίου, τρεις ημέρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής στο ΝΑΤΟ, με την προϋπόθεση ότι ο κ. Τσίπρας στείλει αυτή την επιστολή, θα είμαστε όλοι στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουμε ότι δεν συμφωνούμε με την ελληνική κυβέρνηση” τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ