Εκβίαζε 16χρονη ζητώντας της άσεμνες φωτογραφίες

Στα δίχτυα ενός 21χρονου έπεσε μία 16χρονη από τα Χανιά της Κρήτης. Ο 21χρονος γνώρισε τη 16χρονη μέσω Facebook, έπειτα από λίγο διάστημα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και της ζήτησε να του στείλει φωτογραφίες της στις οποίες να μη φορά πολλά ρούχα. Όταν η 16χρονη του έστειλε αυτό που της ζήτησε άρχισε να την εκβιάζει ζητώντας της ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.

Όσο εκείνη αρνιόταν τόσο εκείνος της απαντούσε ότι πλέον δεν ήταν στο χέρι της και πως δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, γιατί θα έστελνε στην οικογένεια και στους φίλους της τις φωτογραφίες της που είχε ήδη στα χέρια του και θα τις αναρτούσε στο διαδίκτυο.

Η 16χρονη τρομοκρατήθηκε και πήρε την απόφαση να μιλήσει στους γονείς της. Ο πατέρας της έκανε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, που κινήθηκε άμεσα και ύστερα από έρευνα έφτασε στα ίχνη του 21χρονου που διαπιστώθηκε ότι διαμένει στη Λέσβο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυτιλήνης έκαναν έρευνα στο σπίτι του 21χρονου, όπου εντόπισαν και κατάσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ψηφιακά μέσα που επιβεβαιώνουν την εμπλοκή του στην υπόθεση με την ανήλικη.

Τα πειστήρια θα σταλούν στο αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ ο 21χρονος συνελήφθη και από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ