Συγκλονίζει ο πατέρας του 6χρονου που νοσηλεύεται στην εντατική μετά από κατανάλωση αλκοόλ: Ο Θεός είναι μεγάλος – ΒΙΝΤΕΟ

«Η μάνα του ήταν μέσα και σιδέρωνε, το κοπέλι ήταν στην κουζίνα και έβλεπε τηλεόραση, παιδικά και εκείνη την ώρα πήγε και άνοιξε το ψυγείο. Μέσα υπήρχε ένα μπουκάλι κρασί. Το πήρε και ήπιε δύο κρασοπότηρα. Πάει μέσα και λέει μετά στη μάνα του “μαμά ζαλίζομαι”» τόνισε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 6χρονου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης.

«Το βλέπω το κοπέλι είχε κάτσει κάτω στο πάτωμα και είχε κάνει εμετό. Το παίρνω και το πάω στο Κέντρο Υγείας , εκεί του βάλανε ορό, το κοπέλι είχε τις αισθήσεις του. Μετά τον έπιασε σπασμός και ο γιατρός ειδοποίησε ασθενοφόρο και το φέραμε στο Πανεπιστημιακό. Τι να πω. Ο Θεός είναι μεγάλος. Είναι 6 χρονών και ζωηρός» πρόσθεσε.

Από την άλλη πλευρά μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ τόνισε ότι «η κατάσταση του 6χρονου είναι κρίσιμη και σταθερή. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων έχουμε ενδείξεις δηλητηρίασης από αλκοόλ αλλά ταυτόχρονα εξετάζονται όλα τα αίτια που μπορεί να έχουν οδηγήσει τον μικρό σε αυτή την κατάσταση».

Σημειώνεται ότι οι γονείς του ανήλικου συνελήφθησαν με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ