Πατέρας Λοχία Κούκλατζη: Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης

«Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης».

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, εμφανώς απογοητευμένος, ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος κρατείται μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη σε φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου.

«Η δικογραφία θα συμπληρωθεί και θα αποδοθούν κατηγορίες στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς σε εύλογο χρονικό διάστημα», είναι η απάντηση που παίρνει ο Νίκος Κούκλατζης από τους δύο Τούρκους συνηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα “Έθνος”, τόσο ο γιος του όσο και ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης, είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. «Τα παιδιά, και κυρίως ο Δημήτρης, περνούν την ώρα τους διαβάζοντας κάθε είδους λογοτεχνικά βιβλία όπως του Καζαντζάκη αλλά και του Νταν Μπράουν. Ετοιμάζομαι να του πάω νέα βιβλία την ερχόμενη Παρασκευή», σημειώνει. «Τους φέρονται καλά εκεί. Δεν έχουν παράπονα τα παιδιά».

«Ο Δημήτρης φαίνεται σε καλή κατάσταση. Δεν το βάζει κάτω. Αντιλαμβάνεται ότι αυτή η ιστορία μπορεί να κρατήσει αρκετά και δείχνει ότι είναι έτοιμος να κάνει υπομονή για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να λήξει η κράτηση», αναφέρει ο Νίκος Κούκλατζης.Πηγή πληροφοριών: Εφημερίδα Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ