Τέλος στο θρίλερ του Θέρμου – Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που κάηκε ζωντανός μέσα στο τζιπ

Στον 50χρονο επαγγελματία Δημήτρη Τσίτσικα ανήκει η σορός που βρέθηκε απανθρακωμένη από διερχόμενο οδηγό, μέσα στο τζιπ που οδηγούσε, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης που είχε εξαφανιστεί από το πρωί, κοντά στην Αμβρακιά στο ορεινό Θέρμο.

Σήμερα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της ανάλυσης των δειγμάτων του DNA που είχαν ληφθεί από τον ίδιο και δύο στενά συγγενικά του πρόσωπα και ταυτοποιήθηκαν και επισήμως τα στοιχεία του, βυθίζοντας στο πένθος το Αγρίνιο απ’ όπου καταγόταν και το Μεσολόγγι που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν, διατηρώντας αρτοποιείο. Συγγενείς είχε και στο εξωτερικό καθώς είχε γεννηθεί στη Γερμανία. Οι Αρχές οδηγήθηκαν εξαρχής στα στοιχεία του άτυχου 50χρονου από τον αριθμό πλαισίου του οχήματός του

Σε ότι αφορά τις έρευνες, αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη. Το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό του θανατηφόρου τροχαίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το υγραεριοκίνητο τζιπ προσέκρουσε στα βράχια, στην αριστερή πλευρά του δρόμου και εν συνεχεία, αναποδογύρισε δεξιά, με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να εγκλωβιστεί και να βρει μαρτυρικό θάνατο.

Παραμένει άγνωστο ωστόσο αν η φωτιά στο όχημα προκλήθηκε όταν βρισκόταν εν κινήσει ή από την πρόσκρουση, κάτι που θα δείξει η πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Επιπλέον, κάμερες ασφαλείας στο Θέρμο κατέγραψαν την μοιραία μέρα, το τζιπ να κινείται προς το σημείο που βρέθηκε καμένο ολοσχερώς. Στο μεταξύ, σύμφωνα με την νεκροψία που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα, ο θάνατός του οφείλεται στο γεγονός πως κάηκε ζωντανός και απανθρακώθηκε. Η σορός θα παραδοθεί στους συγγενείς για την κηδεία του 50χρονου.Πηγή: sinidisi.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ