Πρωτοφανής υπόθεση ομηρίας στο Ωραιόκαστρο: Επί οκτώ μήνες, δημοτικός υπάλληλος εκβίαζε και κρατούσε φυλακισμένους συγγενείς του- ΒΙΝΤΕΟ

Μία απίστευτη υπόθεση ομηρίας που φαίνεται να αφορά υπάλληλο του δήμου Ωραιοκάστρου στην τεχνική υπηρεσία, αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα. Ο υπάλληλος Γ.Κ φέρεται να κρατούσε τα ξαδέλφια του, μια γυναίκα και έναν άνδρα, φυλακισμένους για οκτώ μήνες μέσα στο σπίτι του, στο κέντρο του Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 58χρονος είχε καταφέρει να οδηγήσει τους συγγενείς του από τις Σέρρες που έμεναν, στο διαμέρισμά του στο κέντρο της πόλης, όπου τα πρωινά τους κρατούσε δεμένους με χειροπέδες στα χέρια και τάιρ απ καλωδίων στα πόδια ως το βράδυ που τους έλυνε, όταν γυρνούσε σπίτι. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης συχνά αποσπούσε χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό του ξαδέλφου του, ένα ποσό το οποίο αγγίζει τα 63.000 ευρώ, εκβιάζοντας ότι θα κάνει κακό στην ξαδέλφη τους.

Ο δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη από τους άνδρες του τμήματος ασφαλείας του δήμου Ωραιοκάστρου και οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. 

Δείτε το ρεπορτάζ:

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του politesoraiokastrou.gr με τον φερόμενο ως δράστη να οδηγείται στο τμήμα Ωραιοκάστρου και στη συνέχεια μαζί με τους συγγενείς του στα κεντρικά της Γ.Α.Δ Θεσσαλονίκης.

Πηγή πληροφοριών: politesoraiokastrou.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ