Προσπάθησαν να μεταφέρουν 850 κροτίδες… με το ΚΤΕΛ – ΦΩΤΟ

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής στη σύλληψη τριών ατόμων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο εξακρίβωσης πληροφοριών, που αφορούσαν την εμπορία κροτίδων από την Αθήνα στην Πάτρα, σχεδίασαν και υλοποίησαν αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στην Αττική.

Από τις έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν σε υπεραστικό σταθμό λεωφορείων στην Αθήνα οι τρεις δράστες ηλικίας από 19 έως 16 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 850 κροτίδες, τις οποίες μετέφεραν σε σακβουαγιάζ και σε σακίδια πλάτης.

Στην συνέχεια ο 16χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του στην Νέα Σμύρνη, όπου τους παρέδωσε άλλες 42 κροτίδες, 140 παιδικά αθύρματα και τέσσερα βεγγαλικά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ επισημαίνεται ότι, από τις 892 κροτίδες που συνολικά κατασχέθηκαν οι 105 ήταν ιδιαίτερα μεγάλης ισχύος.

Πηγή πληροφοριών: patrastimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ