Πόρτα- πόρτα αναζητούν οι αστυνομικοί τη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε δολοφονημένο στα σκουπίδια

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό της μητέρας του άτυχου βρέφους που βρέθηκε δολοφονημένο και πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Οι αστυνομικοί έχουν ψάξει ολόκληρες γειτονιές στις γύρω περιοχές και έχουν ερευνήσει ενδελεχώς κάθε πληροφορία που τους έδωσαν πολίτες. Ωστόσο, όλες οι έρευνες απέβησαν άκαρπες και πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο ο άνθρωπος που πέταξε στα σκουπίδια το άτυχο βρέφος να έφτασε στην Πετρούπολη από απομακρυσμένη περιοχή.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν κανένα στοιχείο στα χέρια τους και δεν αποκλείουν την πιθανότητα η μητέρα του βρέφους να είναι αλλοδαπή, η οποία είχε ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και αφού “ξεφορτώθηκε” το άτυχο νεογνό, έφυγε μαζί με τους δικούς της για τη χώρα της.

Είναι λογικό η μητέρα να αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας επειδή γέννησε σε σπίτι ή σε άλλον ιδιωτικό χώρο. Για αυτό οι αστυνομικοί έχουν στείλει σήμα μέσω Europol σε βαλκανικές κυρίως χώρες, προκειμένου οι συνάδελφοι τους εκεί να τους ενημερώσουν για γυναίκες που ζήτησαν ιατρική βοήθεια λόγω πρόσφατου τοκετού χωρίς να έχουν μαζί τους το βρέφος, με την προϋπόθεση πως διέμεναν κατά το πρόσφατο παρελθόν στην Ελλάδα.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ