Θεία της Χρουσαλά η πρώην Πρόεδρος Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης που βρέθηκε νεκρή

Νέο χτύπημα για τη Μαριέττα Χρουσαλά, καθώς λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πεθερού της Σπύρου Πατίτσα, χθες έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή και η θεία της.

Η πρώην Πρόεδρος των Συμβολαιογράφων της Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση – Χρουσαλά, βρέθηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της Επανομής στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία και βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Ιωάννα Μπιλίση – Χρουσαλά ήταν σύζυγος του αδελφού του πατέρα της Μαριέττας Χρουσαλά και ιδιαίτερα γνωστή στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρξε για χρόνια πρόεδρος των συμβολαιογράφων, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε βρεθεί στη μέση της διαμάχης για τους πλειστηριασμούς.

Τον Νοέμβριο του 2017 είχε ασκηθεί εις βάρος της κακουργηματική ποινική δίωξη έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για την υπεξαίρεση, η ίδια είχε πει: “Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά μου, δηλώνω ότι είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέρους μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο. Είμαι έτοιμη κάθε στιγμή να παράσχω τεκμηριωμένες εξηγήσεις για αυτό εφόσον κληθώ από τα αρμόδια όργανα, και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ