Τραγικές εικόνες στην ΑΣΟΕΕ – Χρήση ναρκωτικών στα σκαλιά του πανεπιστημίου – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών στα σκαλιά της ΑΣΟΕΕ έκαναν δύο χρήστες. Φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr φαίνονται δύο ουσιοεξαρτημένα άτομα να παίρνουν τη δόση τους αδιαφορώντας για την παρουσία εκατοντάδων φοιτητών.

Ο φοιτητής αναφέρει “σήμερα στις 9 το πρωί μέσα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Χρήστες παίρνουν τη δόση τους στα κεντρικά σκαλιά που οδηγούν στις αίθουσες διδασκαλίας. Ηρωίνη, σίσα, κοκαΐνη, κάλλιστα μπορούν να επιτεθούν αναίτια σε φοιτητές ή να βιάσουν καμία κοπέλα. Δεν πιάνουμε πάτο, κατάντια ατέλειωτη σας παρακαλώ βοηθήστε να βελτιωθεί αυτή η αθλιότητα”.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ