Ο Μπουτάρης για την τιμωρία του ΠΑΟΚ: Υπήρξε μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού

Την πρωτόδικη απόφαση που αφορά στην τιμωρία του ΠΑΟΚ, για το ματς με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν έγινε ποτέ, σχολίασε με δήλωση του στο thestival.gr, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Αναφερόμενος στα γεγονότα της Τούμπας, εξέφρασε την εκτίμηση ότι υπήρξε “μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού, η οποία προκάλεσε εύλογο προβληματισμό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, ο οποίος έχει να κάνει με την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

“Πιστεύω ότι οι αγώνες δίνονται και κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων. Σε ό,τι αφορά τη διακοπή του αγώνα της Τούμπας, εκτιμώ ότι υπήρξε μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού, η οποία προκάλεσε εύλογο προβληματισμό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, ο οποίος έχει να κάνει με την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ελπίζω τουλάχιστον ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την εξυγίανση του χώρου, την οποία εξαγγέλλουν όλοι τα τελευταία χρόνια χωρίς όμως να έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα, έτσι ώστε ο κόσμος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στο πρωτάθλημα και να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Πηγή: thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ