Τροχαίο με την Πόρσε: Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ζητεί αποζημίωση 3,3 εκ. ευρώ – 2,4 εκ. ευρώ δίνει ο Mr Jumbo

Στη δικαστική αίθουσα αναβίωσε σήμερα η φριχτή τραγωδία του τροχαίου με την Πόρσε που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, στο Μονομελές Πρωτοδικείο συζητήθηκε η αγωγή αποζημίωσης για ψυχική οδύνη της οικογένειας της 33χρονης Αποστολίας Πατμάνογλου, που έχασε τη ζωή της μαζί με τον ανήλικο γιο της, Παύλο, πριν από έναν χρόνο, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, γιος του Mr Jumbo, «καρφώθηκε» με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο σε πάρκιγκ όχημα, που επέβαιναν η μητέρα με το παιδί.

Η αγωγή υπογράφεται από τον Υπάτιο Πατμάνογλου, σύζυγο και πατέρα των δύο θυμάτων και συγγενικά τους πρόσωπα και στρέφεται σε βάρος των κληρονόμων του οδηγού τού αυτοκινήτου που, επίσης, έχασε τη ζωή του στο τροχαίο, αλλά και σε βάρος της ασφαλιστικής εταιρείας, με την αξίωση συνολικής αποζημίωσης περίπου 3,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Πατμάνογλου παραστάθηκε στη σημερινή διαδικασία, κατά την οποία η συνήγορος της ασφαλιστικής τού υπαίτιου οχήματος δήλωσε ότι η εντολή της είναι να συνομολογήσει υπαιτιότητα και να παρασταθεί μέχρι του ποσού των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ, που είναι το μέγιστο της ασφαλιστικής κάλυψης.

Η απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Το χρονικό του τραγικού τροχαίου που συγκλόνισε την Ελλάδα

Η πολύνεκρη τραγωδία συνέβη στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής (26.02.2017) στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Το αυτοκίνητο μάρκας Porsche έπεσε πάνω στο σταματημένο, σε πάρκινγκ, Peugeot. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους η γυναίκα και το παιδί του Υπάτιου Πατμάνογλου που βρίσκονταν στο Peugeot και οι επιβάτες της Porsche. Τραγική φιγούρα ο ίδιος ο Υπάτιος που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια του!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ