Μόνο στο enikos.gr: Ανατριχιαστικά ευρήματα στον Κιθαιρώνα – Σχετίζονται με την υπόθεση του Μάριου; – ΦΩΤΟ

Ανατριχίλα προκαλούν δύο φωτογραφίες από τον Κιθαιρώνα, εντός της παλιάς στρατιωτικής βάσης, της οποίας μια αποθήκη φέρεται να είχε μετατραπεί σε προσωρινό τάφο του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου.Οι φωτογραφίες, που περιήλθαν στη διάθεση του enikos.gr και σήμερα αποκαλύπτουμε, προκαλούν ερωτήματα. Μια πεταμένη κουβέρτα, με έναν λεκέ που μοιάζει να έχει προκληθεί από αίμα, και σε κοντινή απόσταση ένα σκισμένο σακί με οικοδομικά υλικά…Κάποιος τα πέταξε τυχαία σε αυτό το σημείο ή κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτά τα μυστηριώδη ευρήματα; Κανείς δεν γνωρίζει φυσικά αν σχετίζονται με την πολύκροτη υπόθεση του Μάριου, ωστόσο είναι απορίας άξιο πώς βρέθηκαν εκεί…Σημειώνεται ότι ο Καναδός ερευνητής που διόρισε η οικογένεια, στην απόρρητη έκθεσή του, τοποθετεί το σημείο της δολοφονίας του Μάριου στη Νέα Πέραμο ενώ εκτιμά ότι μετά, οι δολοφόνοι του κατέληξαν στην κορυφή του Κιθαιρώνα, στις εγκαταστάσεις της παλιάς στρατιωτικής βάσης στα Βίλια. Στον χώρο βρίσκονται διάφορα μικρά κτίρια που οι απαγωγείς γνώριζαν πως υπήρχαν πόρτες που μπορούσαν να κλειδώσουν. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης του Καναδού ερευνητή που είχε φέρει στη δημοσιότητα η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», σε ένα από αυτά τα κτίρια άφησαν προσωρινά τη σορό του Μάριου.

Ο Καναδός ερευνητής ολοκληρώνοντας την έρευνα του στο βουνό, είχε αποκαλύψει στην εκπομπή τη συγκεκριμένη στρατιωτική αποθήκη που είχε μετατραπεί σε προσωρινό τάφο του άτυχου Μάριου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο μετά από αρκετές μέρες οι δολοφόνοι του Μάριου ξαναγύρισαν στο σημείο από φόβο μήπως κάποιος ανακαλύψει τη σορό. Φέρεται ότι έφτασαν εκεί με ένα κόκκινο φορτηγάκι με το οποίο θα μετέφεραν τη σορό στον τελικό τόπο ταφής της.

Η έρευνά του προσδιορίζει το σημείο αυτό σε δασική περιοχή που είχε καεί από πυρκαγιά. Κατά την ταφή θα χρησιμοποιούσαν κάρβουνα που χρησιμεύουν και σαν απορροφητικά.

Σε κάθε περίπτωση ο ερευνητής είναι πεπεισμένος πως η συγκεκριμένη αποθήκη δεν ήταν ο τελικός τόπος ταφής του άτυχου Μάριου και πως σίγουρα υπάρχει μία δεύτερη τοποθεσία…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ