Η στιγμή που ο Νίκος Παλαιοκώστας βγαίνει από την κλούβα κατά τη μεταγωγή του – ΒΙΝΤΕΟ

Με αργό βήμα, φορώντας χειροπέδες και υπό το άγρυπνο βλέμμα των ανδρών των ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ, ο Νίκος Παλαιοκώστας, ανέβηκε τα σκαλιά για να μπει στο κεντρικό κατάστημα του πρώην ΙΚΑ στην Πάτρα, ενώ είχε κρυμμένο το πρόσωπο του με την κουκούλα του μπουφάν του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγωγή του από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών, κρίθηκε αναγκαία προκειμένου ο βαρυποινίτης, να περάσει από έλεγχο υγειονομικής επιτροπής, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Η παραμονή του δεν διήρκεσε περισσότερο από πέντε λεπτά. Επιβιβάστηκε εκ νέου στο όχημα της ΕΛ.ΑΣ και επέστρεψε συνοδεία μεγάλης αυτοκινητοπομπής στο Σωφρονιστικό Κατάστημα.

Η μεταγωγή του έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, Η κλούβα που τον μετέφερε έφτασε σε χρονο “ρεκόρ” στο κτίριο του Αγίου Αλεξίου λίγο πριν τις 10 το πρωί της Πέμπτης. Τα μέτρα ασφαλείας της τοπικής ΕΛ.ΑΣ εντός και εκτός του κτιρίου ήταν δρακόντεια, με οπλισμένους άνδρες της ΕΚΑΜ να βρίσκονται ακροβολισμένοι.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών/βίντεο: tempo24.news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ