Η απάντηση του προέδρου των Παραολυμπιονικών στον Realfm 97,8 για τον χαιρετισμό που προκάλεσε σάλο

Διευκρινίσεις σχετικά με τον χαιρετισμό που προκάλεσε σάλο στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία έδωσε ο Σίμος Παλτσανιτίδης, πρόεδρος των Ελλήνων Παραολυμπιονικών, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

Ο κ. Παλτσανιτίδης, αρνείται ότι χαιρέτησε ναζιστικά και τονίζει ότι ποτέ δεν είχε καμία πολιτική ανάμειξη με τη Χρυσή Αυγή και τον ναζισμό. Όπως είπε ήταν ενταγμένος από το 1979 μέχρι το 2011 στο ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ, απ’ όπου παραιτήθηκε την 1η Ιουλίου του 2016.

“Από τότε έχω γίνει στόχος” λέει ο πρόεδρος Ελλήνων Παραολυμπιονικών, ο οποίος επιμένει ότι με το αριστερό του χέρι κρατούσε το αναπηρικό αμαξίδιο και σήκωσε το δεξί χέρι για να χαιρετήσει τον κόσμο. “Όλοι όσοι χαιρετάνε με αυτόν τον τρόπο είναι ναζιστές; Σήκωσα το δεξί μου χέρι και χαιρέτησα τον κόσμο. Δηλαδή με ποιον τρόπο θα χαιρετήσω τον κόσμο με ένα χέρι;” ανέφερε.”Όλο αυτό είναι στοχευμένο μέσω του Μαξίμου απέναντι στο πρόσωπό μου, γιατί εκκρεμεί η αγωγή που είχα κάνει κατά του κ. Βερναρδάκη που με είχε αποκαλέσει πέρυσι ρατσιστοειδές και φασιστάκι της πλάκας” κατήγγειλε, ενώ προανήγγειλε αγωγές σε βάρος εκείνων που τον έβαλαν στο στόχαστρο.

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ