Εκπρόσωπος των διοργανωτών του συλλαλητηρίου στην Αθήνα: “Κανένας κομματικός φορέας δεν έχει σχέση με την εκδήλωση”- ΒΙΝΤΕΟ

“Τα Παμμακεδονικά σωματεία είναι τα μόνα υπεύθυνα για τη διοργάνωση των συλλαλητηρίων” είπε μεταξύ άλλων η Γεωργία Μπινάκου, μέλος της επιτροπής διοργανωτών του συλλαλητηρίου της Αθήνας.

“Χθες, συγκροτήθηκε η επίσημη συντονιστική επιτροπή που θα αναλάβει από εδώ και πέρα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να φτάσουμε μέχρι την Κυριακή με απόλυτη επιτυχία και να ακουστεί για άλλη μία φορά περίτρανα στα πέρατα του κόσμου η φωνή του λαού” σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κ. Μπινάκου και πρόσθεσε:

“Απολύτως κανένας κομματικός φορέας δεν έχει σχέση με την εκδήλωση… Η Παμμακεδονική Ομοσπονδία Αμερικής, από εκεί ξεκίνησε κιόλας το θέμα, γιατί εκείνοι ενημέρωσαν για τις διαθέσεις Κοτζιά και ξεκίνησε και το μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, όλα τα σωματεία τα πολιτιστικά τα Παμμακεδονικά, απόστρατοι αξιωματικοί, όλοι όσοι εκφράζουν ακομμάτιστα τη φωνή του λαού. Δεν έχει κανένας κομματικός φορέας σχέση με την κινητοποίηση του λαού μας”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ