Τα ανίψια του Στεφανάκου στον ΑΝΤ1: Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα γίνει αιματοχυσία ή αν θα ανοιχτεί βεντέτα – ΒΙΝΤΕΟ

Με κάθε δυνατή λεπτομέρεια εξετάζουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας το οπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει από τον τόπο της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη στιγμή της δολοφονίας και της διαφυγής των δραστών αλλά και το ενδεχόμενο οι τελευταίοι να είχαν παρουσία στην ευρύτερη περιοχή μέρες πριν, παρακολουθώντας τις κινήσεις του θύματος τους.

Ιδιαίτερο βάρος ρίχνουν στην ανάλυση του σωματότυπου και το βάδισμα του δράστη για να διαπιστώσουν αν ο συγκεκριμένος είχε εμφανιστεί στο παρελθόν σε κάποιο παρόμοιο χτύπημα.

Σε πρόσθετες δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 η ανιψιά του Στεφανάκου τόνισε μεταξύ άλλων “για κάποιον που είχε επαφή μαζί του σχεδόν καθημερινή μπορούσε να εννοηθεί ότι υπάρχει κάτι που τον βασανίζει, κάτι που τον τρομάζει.

Μιλούσαμε κάθε μέρα και τις τελευταίες εβδομάδες ήταν ανήσυχος. Από εκεί και πέρα, δεν του έπαιρνα κουβέντα, δεν μου έλεγε κάτι συγκεκριμένο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα γίνει αιματοχυσία ή αν θα ανοιχτεί βεντέτα”.

Ο Κυριάκος Στεφάνακος, ανιψιός του Βασίλη Στεφανάκου μίλησε επίσης στον ANT1 και δήλωσε “παλιές εχθρότητες, δεν ξέρω καθόλου. Αλλά τελευταία είχαμε δικιά μας δουλειά”.

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ