Έσπασε ο κινητήρας λεωφορείου – Σκηνές πανικού με τους επιβάτες – ΦΩΤΟ

Από τύχη δεν τραυματίστηκαν οι επιβάτες του λεωφορείου 608 μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στον κινητήρα του οχήματος ενώ εκείνο βρισκόταν εν κινήσει. Σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Παρέμβαση ΕΘΕΛ – ΟΑΣΑ όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης ενώ το λεωφορείο βρισκόταν κοντά στην πλατεία Κάνιγγος.

Ο οδηγός του αστικού λεωφορείου ενημέρωσε τους τεχνικούς του αμαξοστασίου ότι ένας δυνατός θόρυβος ακούγεται από τη μηχανή. Όπως αναφέρει ο οδηγός οι υπεύθυνοι του είπαν να πάει στο τέρμα όπου εκεί θα γινόταν αντικατάσταση του.

Ο οδηγός συνέχισε τη διαδρομή και ενώ κατευθυνόταν προς το Νεκροταφείο Ζωγράφου στο ύψος της 9ης στάσης ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος λόγω της έκρηξης του κινητήρα. Ακολούθησαν στιγμές πανικού με τους επιβάτες μέσα στους καπνούς να προσπαθούν να βγουν από το λεωφορείο. Οι πόρτες λόγω της έκρηξης και της εκτεταμένης ζημιάς στα ηλεκτρικά του οχήματος δεν άνοιγαν μέχρι που επενέβη ο οδηγός και τις άνοιξε χρησιμοποιώντας την βαλβίδα απασφάλισης θυρών.

Οι επιβάτες κατέβηκαν με ασφάλεια και ο οδηγός αφού βεβαιώθηκε οτι κανείς δεν είχε τραυματιστεί, προσπάθησε να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της βλάβης.

Έπειτα από αρκετή ώρα κινητό συνεργείο της ΟΣΥ με γερανοφόρο όχημα απομάκρυνε το λεωφορείο για να το οδηγήσει στο αμαξοστάσιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ