Το νέο ξέσπασμα της γυναίκας που τα έβαλε με την Δούρου για τη τραγωδία στη Μάνδρα- ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν μπορούμε να πούμε ότι έγινε – έγινε, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εδώ συντελέστηκε ένα έγκλημα το οποίο διαρκεί 50 χρόνια” είπε η Άρτεμις Ρεντούμη, η κάτοικος Μάνδρας που αντιπαρατέθηκε με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Τα έργα που πρόκειται να γίνουν είναι το βασικότερο που απασχολεί όλους τους κατοίκους της Μάνδρας. Απασχολεί τις μητέρες που θα κληθούν να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο. Όλες οι μητέρες αγωνιούν για το τι θα γίνει με την πρώτη βροχή” είπε η κ. Ρεντούμη.

“Δεν μπορούμε να πούμε ότι ‘έγινε – έγινε’, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εδώ συντελέστηκε ένα έγκλημα το οποίο διαρκεί 50 χρόνια. Η επίθεση μου προς την κ. Δούρου δεν ήταν προσωπική και δεν είναι μόνος προς την κ.Δούρου, είναι προς όλους. Κάθε δήμαρχος που πέρασε έβαλε και μία πέτρα σε ένα ρέμα της Μάνδρας, έχουν όλοι ευθύνες” σημείωσε η κάτοικος Μάνδρας και πρόσθεσε:

“Μία συγγνώμη σε αυτούς τους 24 νεκρούς θα ακούσουμε από κάποιον; Αυτή τη στιγμή δεν έπρεπε στα ρέματα της Μάνδρας να υπάρχουν μπουλντόζες και να ανοίγουν τα φράγματα;”

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ