Το επίσημο βίντεο του Ολυμπιακού από την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μάνδρα

Τη Μάνδρα Αττικής που επλήγη από τις πλημμύρες επισκέφτηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του.

Δείτε πλάνα από την επίσκεψη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μάνδρα Αττικής, μέσω της κάμερας του Olympiacos TV:

“Από την πρώτη στιγμή, κατά την οποία η Μάνδρα δέχθηκε το πλήγμα από τις φονικές πλημμύρες, ο Ολυμπιακός ήταν εκεί! Από την πρώτη ημέρα, ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος της Ελλάδας έσπευσε σε βοήθεια, για να ανακουφίσει τους πληγέντες κατοίκους της περιοχής. Από την πρώτη ημέρα, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, έδωσε εντολή ο οργανισμός αυτός, στο σύνολό του (η ΠΑΕ, η «Καραϊσκάκης ΑΕ», το προσωπικό του Προπονητικού Κέντρου στο Ρέντη, η «Θρύλος ΑΕ» και η Διεύθυνση της Ακαδημίας, ΟΛΗ η οικογένεια του Θρύλου) να «σκύψει» πάνω από το πρόβλημα και να ΒΟΗΘΗΣΕΙ! Με κάθε τρόπο! Και όχι με λόγια, αλλά με έργα!

Ο ίδιος ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος πρωτοστάτησε στην προσφορά βοήθειας, τείνοντας την χείρα προς όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι είδαν τις φονικές πλημμύρες να εξαφανίζουν το βιός τους, έδωσε το παρών το πρωί του Σαββάτου, στη Μάνδρα Αττικής.

Μετέβη ο ίδιος εκεί, στην καρδιά του προβλήματος, για να δηλώσει ξανά, ότι ο Ολυμπιακός «ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ»! Να τονίσει με κάθε τρόπο ότι τα λόγια… περιττεύουν. Ότι τώρα, στην ώρα της ανάγκης, μιλούν οι πράξεις! Και ότι με πράξεις ο Θρύλος του Ελληνικού Αθλητισμού, θα συνεχίσει να είναι ΠΑΡΩΝ!”

Πηγή: parapolitika.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ