Βίκυ Σταμάτη: Είμαστε πάμπτωχοι – ΒΙΝΤΕΟ

Για την καταδίκη της από το Εφετείο, αλλά και τη σχέση της τον Άκη Τσοχατζόπουλο, μίλησε η Βίκυ Σταμάτη στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”.

Η κυρία Σταμάτη, η οποία αποφυλακίστηκε τη Δευτέρα, τόνισε πως επρόκειτο για μια σκληρή καταδικαστική απόφαση σε βάρος της “με πολλά ανώμαλα νομικά επιχειρήματα”.

Σχετικά με το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι εκπρόσωποί της και στο οποίο αναφερόταν πως ζητά διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η ίδια υποστήριξε πως “δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου” και ότι “το δελτίο Τύπου μιλά για λύση γάμου”. Στη συνέχεια, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ανέφερε: “Δεν πρόκειται να γνωστοποιήσω τίποτα για την προσωπική και οικογενειακή μου κατάσταση. Αυτό αφορά μόνο εμένα και τον άντρα μου”.

Σχολιάζοντας την άσεμνη χειρονομία που έκανε στους δημοσιογράφους την ημέρα που άνδρες της Ασφάλειας την μετέφεραν με ταξί από το Χαλάνδρι στις φυλακές του Ελαιώνα, η Βίκυ Σταμάτη είπε πως δεν εννοούσε αυτή τη χειρονομία. “Δεν την εννοούσα την άσεμνη χειρονομία και δεν νομίζω να με έχετε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για την υπόθεση με τις “χρυσές” μίζες από τα εξοπλιστικά, δήλωσε: “Υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. Σε αυτήν την υπόθεση οι αθώοι βαφτίστηκαν ένοχοι και οι εγκληματίες αθώοι. Στο πρωτόδικο δικαστήριο, ο πρόεδρος κ. Καψάλης είπε ότι όποιος ασχολείται με τον Ζήγρα μολύνεται. Ο μολυσμένος εγκληματίας κυκλοφορεί ελεύθερος… Έγινε μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του συστήματος. Είναι όλοι τους πουλημένοι. Ισοπέδωσαν την οικογένεια μου…”.

“Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι φτωχός και εντελώς μόνος. Το ίδιο κι εγώ με το παιδί μου. Είμαστε πάμπτωχοι. Και εντελώς μόνοι. Αυτή είναι η αλήθεια”, πρόσθεσε. Δείτε το βίντεο από το “Ε”:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ