Καταγγελίες για αλαλούμ με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια στις συγκοινωνίες – Τι απαντά ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ μέσω του Realfm 97,8

Συνεχίζεται το αλαλούμ με το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Σήμερα στον σταθμό Αμαρουσίου του ηλεκτρικού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Realfm 97,8, οι πύλες των τερματικών παρέμεναν ανοικτές με αποτέλεσμα οι περισσότεροι επιβάτες να περνούν χωρίς επικύρωση των καρτών τους.

«Οι πύλες είναι ανοικτές γιατί το επιλέξαμε και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι να εξοικειωθεί το επιβατικό κοινό με το νέο σύστημα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών, Γιάννης Σκουμπούρης, στον Realfm 97,8 προσθέτοντας ότι τέλος του μήνα θα ολοκληρωθεί πλήρως η μετάβαση στο ηλεκτρονικό εισιτήριο.

«Τέλος Οκτωβρίου θα είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο νέο σύστημα. Το κάνουμε σταδιακά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουμπούρης.

Παράλληλα απάντησε σε καταγγελίες συνδικαλιστών και επιβατών. Για την προμήθεια καρτών από ΑΜΕΑ και ειδικές ομάδες πολιτών και επιβατών τόνισε ότι «έχουν σταλεί στο υπουργείο Εργασίας οδηγίες για το πώς θα πάρουν την κάρτα τους».

Για τους επιβάτες που αναγκάζονται να αγοράζουν ηλεκτρονικές κάρτες ακριβότερα για να κάνουν μια διαδρομή, εξήγησε ότι «μπορούν να αγοράσουν χάρτινο εισιτήριο, το οποίο ισχύει ακόμη».

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ