Συγκλονιστική μαρτυρία για τον θάνατο της μητέρας έξω από το σχολείο των παιδιών της

Σοκαρισμένοι είναι δάσκαλοι, γονείς και μαθητές του 36ου Δημοτικού Σχολείου στο Ηράκλειο Κρήτης, από τον θάνατο μια μητέρας έξω από το σχολείο, λίγα λεπτά αφότου είχε αφήσει τα παιδιά της στη τάξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα ήταν 30 ετών και καθόταν έξω από τον προαύλιο χώρο, μαζί με τους άλλους γονείς, παρακολουθώντας την πρωινή προσευχή, όταν ξαφνικά κατέρρευσε και έπεσε στο έδαφος.

Μια 29χρονη μητέρα που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο προαύλιο, περιγράφει στο cretalive.gr: “Όπως κάθε μέρα, από τότε που άνοιξε το σχολείο, πήγα το παιδί μου στο σχολείο κι ήταν εκεί και η Μαρία. Έκανε ζέστη, στεκόμασταν έξω στον δρόμο, όταν ξαφνικά μας εξομολογήθηκε πως πονάει το χέρι της. Ζήτησε νερό και ένιωσε μια τάση για λιποθυμία”.

“Ξαφνικά, σωριάστηκε μπροστά μας, χωρίς να προλάβουμε να κάνουμε το παραμικρό. Το μόνο που κάναμε ήταν να τη γυρίσουμε στο πλάι και να καλέσουμε το ασθενοφόρο. Σοκαρίστηκα γιατί την άκουσα να βγάζει έναν περίεργο ήχο από το στόμα σαν ροχαλητό, ενώ έδειξε πως ήταν πολύ σοβαρό από την έκφραση του προσώπου της” συνεχίζει η 29χρονη.

“Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως μια νέα κοπέλα έφυγε το πρωί για να πάει στο σχολείο τα παιδιά της και δεν ξαναγύρισε ποτέ” λέει σοκαρισμένη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ