Συγκλονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου: Η σορός του είχε κατασπαραχθεί

Συναγερμό σήμανε ένα μακάβριο εύρημα που εντοπίστηκε στη Μεσσηνιακή Μάνη, ανοίγοντας ξανά τις έρευνες για τον άτυχο Μάριο Παπαγεωργίου. Την Παρασκευή, χωρικοί εντόπισαν ανθρώπινα οστά, σκορπισμένα μέσα σε παλιό εκκλησάκι στη περιοχή Λαγκάδα.

Το εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Σπυρίδωνα, δεν λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια, δεν διαθέτει πόρτα και βρίσκεται σε πλαγιά ενώ το μονοπάτι που οδηγεί σε αυτό, είναι δύσβατο.

“Είναι μια περιοχή εξαιρετικά δύσβατη, ένα εγκαταλελειμμένο εκκλησάκι, εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν κάποια ταξίδια του φερόμενου ως εγκέφαλου. Γίνεται διακρίβωση DNA και μας έχουν ενημερώσει ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον πέντε ημέρες. Τότε θα υπάρχει μία πρώτη εκτίμηση, αν ταιριάζουν θα γίνει περαιτέρω ανάλυση, αν δεν ταιριάζουν δεν θα προχωρήσουν” ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, Νίκος Ρουσόπουλος, μιλώντας στο Ε.

“Αυτό στο οποίο, κυρίως, θα βοηθήσει είναι στο να ηρεμήσει η οικογένεια, ξέροντας τουλάχιστον πού είναι το παιδί. Να γίνει ένα μνήμα να μπορεί να πηγαίνει η μητέρα του… Το τραγικό στην περίπτωση αυτή είναι ότι η μητέρα γνωρίζει ότι έχει δολοφονηθεί ο Μάριος, αλλά δεν ξέρει πού είναι το παιδί, πού το έχουν πετάξει” σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας και πρόσθεσε:

“Μιλάμε για υπολείμματα, δεν έχει βρεθεί ολόκληρος ο σκελετός. Η εύρεση υπολειμμάτων σημαίνει ότι η σορός του Μάριου είχε κατασπαραχθεί, είχε διαλυθεί, κάτι που είναι τραγικό… Ο φερόμενος ως εγκέφαλος δεν έχει πει τίποτα, ούτε καν να ζητήσει συγγνώμη ή να πει μια λέξη συμπάθειας προς την οικογένεια του Μάριου. Θεωρώ ότι έχει μάθει σίγουρα πως βρέθηκαν τα οστά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ