Τραγωδία στην Κορινθία – Τρίχρονος ανασύρθηκε νεκρός από βόθρο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένα αγόρι τριών ετών που έπεσε σε βόθρο στην Αρχαία Κορινθία. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχθηκε κλήση στις 9:40 για τον απεγκλωβισμό ενός αγοριού τριών ετών, το οποίο είχε πέσει μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων, βάθους 4 μέτρων, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του “Χαμόγελου του Παιδιού”, στην περιοχή “Θέατρο” στην Αρχαία Κορινθία.

Στις εγκαταστάσεις έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν αναίσθητο τον τρίχρονο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο πυροσβέστης που απεγκλώβισε το άτυχο παιδί δεν χρησιμοποίησε αναπνευστική συσκευή, καθώς ήταν δύσκολη η πρόσβαση στο σημείο που βρισκόταν ο τρίχρονος, λόγω στενότητας του χώρου, όμως κατάφερε γρήγορα να τον ανασύρει, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του.

Σε επικοινωνία που είχε το enikos.gr με τους υπεύθυνους των εγκαταστάσεων του “Χαμόγελο του Παιδιού” στην Αρχαία Κορινθία, ανέφεραν ότι διερευνώνται οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ στο enikos.gr: Το τρίχρονο παιδί μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο

Ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ, Νίκος Παπαευσταθίου, μίλησε στο enikos.gr για το τραγικό περιστατικό στην Αρχαία Κόρινθο, στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του παιδιού».

«Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, το τρίχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαευσταθίου και συνέχισε: «Πραγματοποιήθηκαν προσπάθειες ανάνηψης για περισσότερη από μισή ώρα, ωστόσο δυστυχώς δεν στέφθηκαν με επιτυχία».

Δείτε το απόσπασμα από το Korinthostv. gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ