Καταπέλτης η Εισαγγελέας: Προσχεδιασμένο το έγκλημα της φόνισσας στο Κορωπί

Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας της έδρας για την αποκαλούμενη «φόνισσα του Κορωπίου», καθώς κατά την αγόρευσή της αποδόμησε όλους τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, που πριν από ένα χρόνο δολοφόνησε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγο του συντρόφου της, με τον οποίο είχε αποκτήσει δυο παιδιά, λέγοντας πως ήταν αποφασισμένη να σκοτώσει.

«Η κατηγορουμένη τον γνώρισε σε πολύ μικρή ηλικία , είχε αναπτύξει αισθηματικό δεσμό μαζί του και τη δική της οικογένεια και επιζητούσε διακαώς την κοινωνική αποκατάσταση και την αναγνώριση των παιδιών της », είπε η εισαγγελέας.

Στην αγόρευση της, η εισαγγελική λειτουργός δεν δέχθηκε τον ισχυρισμό της κατηγορούμενης ότι βρισκόταν σε άμυνα, και εξ αυτού του λόγου έστρεψε το μαχαίρι σε βάρος του θύματος, υποστηρίζοντας ότι οι καταθέσεις και τα στοιχεία της δικογραφίας οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα. «Ξεχωρίζει η κραυγή του θύματος “φύγε από το σπίτι μου” τα παιδιά σπεύδουν ειδοποιούν τον πατέρα τους , προσπαθούν να της πάρουν το μαχαίρι.(…)Δεν ταιριάζουν με τα γεγονότα που περιγράφει τα πλήγματα που έχει δεχθεί η θανούσα. Η γυναίκα επλήγη από πίσω . Η κατηγορούμενη είναι σίγουρα πάνω από τη θανούσα … Χτυπάει με πρόθεση να επιφέρει το θάνατο της… Στα πλήγματα που έχει καταφέρει υπάρχει και αναστροφή του μαχαιριού . Γύρισε το μαχαίρι στην πληγή . Επιθυμούσε το θάνατο της…Όλα έχουν γίνει μέσα στο σπίτι», είπε η εισαγγελέας.

Η δικαστική λειτουργός επέμεινε στο γεγονός ότι η κατηγορούμενη είχε ήδη το κοφτερό μαχαίρι μαζί της, κάνοντας λόγο για προσχεδιασμένο έγκλημα. «Έγκλημα βίαιο , με σωματική επαφή, με αίμα και την παρουσία τριών παιδιών . Η ίδια έκανε αναφορά στη μητρότητα, όμως αγνόησε την ύπαρξη του ίδιου του παιδιού της» τόνισε, υποστηρίζοντας ότι η 27χρονη πρέπει να κηρυχθεί ενοχή.

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ